Indvielse af ny legeplads i Fynshav Børneunivers

16. september 2022 Augustenborg Skrevet af: Redaktion

Efter lang tids venten har børnene i Fynshav børneunivers torsdag fået åbent deres legeplads. Der blev holdt tale af udvalgsformanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Jesper Smaling, der også klippede snoren sammen med to børn fra børnehaven.

Straks efter snoren blev klippet, blev sørøverskibet indtaget af børnene, kage og saft måtte vente til det hele var set og prøvet efter, skriver børneuniverset.

Børnene er meget glade for, at det nye område endelig kan bruges. Både skolebørn og børnehavene børnene ser frem til mange timer sammen på legepladsen, hvor der er fokus på den sociale leg mellem forskellige aldre i Fynshav Børneunivers.

16. maj 2024 112, Sønderborg

Politiet efterforsker voldsepisode på en folkeskole

16. maj 2024 112

Onsdag eftermiddag fik politiet i Sønderborg en anmeldelse, der gik på, at en 15-årig pige på Sønderskov-Skolen er blevet sparket på hoften og på benene af to andre elever. “Hændelsen skete om formiddagen og vi efterforsker sagen som enhver anden voldsanmeldelse”, siger politikommissær Martin Hess Pedersen til SønderborgNYT. De to drenge, som menes at have […]

Læs mere...