Nøragerbrand: Ingen forsikring – ingen erstatning

Arkivfoto
Arkivfoto
2. januar 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En række beboere i Nørager 7 B mistede alle ejendele i forbindelse med den påsatte brand i lørdags.

I et af hjemmene boede Khaled Shaban med sin kone. De har mistet alle deres ejendele, og fordi de ikke har nogen indboforsikring er der ingen udsigt til, at de får dem erstattet.

– Det er en meget hård situation, som påvirker os psykisk. Vi havde slet ikke ventet, at sådan noget kunne ske, siger Khaled Shaban til tv.syd.

Khaled Shaban har boet i Danmark i et år, og han var slet ikke klar over, at man skulle have en indboforsikring. Han kunne godt tænke sig, at en indboforsikring var lovpligtig ligesom en ansvarsforsikring er, hvis man har en bil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske skal boligselskaber gøre lejere opmærksom på, det er en rigtig god idé, hvis lejere tegner en forsikring, så uvidenhed ikke er forklaringen på, man ikke har en?

5. maj 2024 112, Sønderborg

Ild i en varebil

5. maj 2024 112

Lørdag aften kørte brandbiler fra Station Sønderborg til Sjællandsgade i Sønderborg, fordi der var kommet et opkald om, at en bil stod i flammer. “Det var en varevogn og vi slukkede ilden og vendte retur igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. Her er der billeder fra branden.

Læs mere...