Hele syv indbrud – sikkert af samme tyveknægte

12. februar 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Hele seks boliger og en virksomhed i byen blev i løbet af tirsdag besøgt af indbrudstyve. Det oplyser Sønderborg Politi.

Indbruddene er typisk begået i aftentimerne og i det samme område af byen. Derfor mener politiet, at det er de samme personer, der står bag indbruddene.politi2

Artiklen fortsætter under annoncen

I Frederiksparken opdagede en nabo omkring kl. 21, der var lys en lejlighed, hvor beboerne var bortrejst. Tyvene blev formentligt skræmt tomhændede væk af naboen.

I et rækkehus på Udsigten blev der mellem kl. 12.00 og 21.30 stjålet smykker.

På Vesterkobbel brød tyvene mellem kl. 18.00 og 19.15 ind i en bolig gennem et køkkenvindue. Det er endnu uvist, hvad de tog med sig.

Der er også brudt ind i en bolig på Vesterkobbel mellem 14.15-23.00, men her ser der umiddelbart ikke ud til at mangle noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

I samme tidsrum blev der begået indbrud i en bolig mere på Vesterkobbel. Ejerner er bortrejst, så han kan ikke sige, hvad der mangler.

I en bolig på Ringgade blev der i tidsrummet kl. 15.00-23.55 stjålet øreringe.

Mellem kl. 17.00 og 19.45 var der indbrud hos Euromaster på Nørrekobbel, hvor der blev stjålet kontanter.

 

5. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Morsom Brecklings Bogcafé med Bent Jensen

5. maj 2024 Kultur

Flere end 200 mennesker indfandt sig søndag eftermiddag i Sønderborghus, hvor Brecklings Bogcafé havde besøg af LINAK-ejer Bent Jensen til en samtale om bogen, Den bedste idé, der handler om netop Bent Jensen og LINAK. Vanen tro tonede Allan Breckling alene frem på scenen og bød velkommen, hvorefter Bent Jensen kom ind – og han […]

Læs mere...