Se med i aften og hør om borgmesterens kamp for at bevare de musikalske grundkurser i Sønderborg

Tv-interview med Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen på SønderborgNYT TV i aften
Tv-interview med Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen på SønderborgNYT TV i aften
14. marts 2023 Uddannelse Skrevet af: Redaktion

I aften klokken 20:00 har SønderborgNYT TV borgmester Erik Lauritzen (S) i tv-studiet, hvor du kan få en status på, hvordan det går med at få overbevist politikerne på Christiansborg om at bevare de musikalske grundkurser uden for de store byer, herunder i Sønderborg.

Sønderborgs borgmester har sammen med andre borgmestre sendt et brev samt haft foretræde for Folketingets kulturudvalg  med ønsket om at give sikkerhed for fortsat budget og bevillinger til de musikalske grundkurser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til slut i tv-interviewet spørger vi borgmesteren om han fortsat mener, at det er en fordel at have en socialdemokratiske statsminister, når man selv er socialdemokratisk borgmester – noget som Erik Lauritzen sagde flere gange under kommunalvalgkampen i 2021.

Se med i aften klokken 20:00 på SønderborgNYT TV.

10. maj 2024 Kultur, Sønderborg

32 deltog i Vidar Motions 100 kilometer lange løbetur på Als

10. maj 2024 Kultur

Torsdag morgen startede 32 mennesker deres løbetur fra Sønderborg Stadion og satte kursen mod Sønderskoven. “De løb gennem Sønderskoven og til Skovby og fulgte så Alsstien op gennem Nørreskoven til Nordborg. Derfra gik ruten til Mjels Sø, Bundsø, Stevning, Stolbro, Dyndved og via Ketting Nor til Sebbelev og Augustenborg. Derfra kom løberne til Landel og […]

Læs mere...