Skoleelever skal til Skole OL i roning

24. marts 2023 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Der bliver fyldt med engagerede og sveddryppende skoleelever i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg tirsdag den 28. marts og onsdag den 29. marts, når der er Skole OL i roning.

Det er Sønderborg Roklub, der i samarbejde med Sønderborg Kommune, har inviteret alle skoler i kommunen til at dyste i Broager Sparekasse Skansen i et stort rostævne.

Formålet med Skole OL i roning er at give en god idrætsoplevelse med fokus på klassefællesskab, succesoplevelser og holdånd. Samtidig anerkender Sønderborg kommune det store arbejde, de frivillige foreninger gør for skolerne, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag den 28. marts ror 173 elever fra 6. årgang, og onsdag den 29. marts er det 7. og 8. årgang, der dyster med 381 elever.

Konkurrencen foregår på den måde, at hele klassen dyster sammen om at ro 4.000 meter i én romaskine på tid. Det handler om, hvem der er bedst til at samarbejde og styrke – og dermed få den hurtigste tid. Det bliver en dag, hvor trivsel, samarbejde og puls er i højsædet.

17. maj 2024 Erhverv, Gråsten

Ophørssalget hos design-VEST i Gråsten går forrygende og nu kan du spare 50 procent

17. maj 2024 Erhverv

Siden marts måned har butikken design-VEST, som ligger på Torvet i Gråsten, haft ophørssalg, fordi ejeren, Hans Kurt, har valgt at lukke butikken senere på året. For at sætte ekstra skub i ophørssalget kan der nu spares 50 procent på interiør og fashion. ”Vi har haft en rigtig god start på vores ophørssalg og særligt […]

Læs mere...