Politiet fik flere indbrud skrevet på listen

Arkivfoto
Arkivfoto
21. februar 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Politiets kommer ikke til at mangle opgaver, for der er desværre ingen tegn på nedgang i indbrud her i området. I det forgangne døgn blev der anmeldt fire af slagsen, oplyser Radio Als.

På Fjordparken i Augustenborg blev der stjålet smykker, fire Arne Jacobsen stole af model Svanen og en designerlampe.

På Klintevej i Havnbjerg blev hele huset gennemrodet og tyvene slap væk med et større beløb i kontanter, parfume, et ur og en sort x-box med spil.

På Søndervang i Ulkebøl blev der knust en rude ved Klinik Filsø torsdag aften. Tyven eller tyvene har været inde på stedet, men der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Primulavej i Sønderborg blev et hus meget kraftigt gennemrodet da tyve var på besøg i aftentimerne torsdag. Udover, at der blev rodet, blev der stjålet en bærbar PC, et kamera, nogle smykker og en del kontanter.

2. maj 2024 Politik, Sønderborg

To partier vil ikke spare på fysio- og ergoterapi til børn og unge

2. maj 2024 Politik

Socialdemokratiet og Enhedslisten ønsker ikke at gennemføre besparelser på fysio- og ergoterapeuter, men vil foreslå at annullere besparelser for en million kroner på netop den støtte til børn og unge. Fordi det står klart, at de foreslåede besparelser på fysio- og ergoterapeutisk støtte til børn og unge ikke kan gennemføres uden kraftige forringelser for hjælpen […]

Læs mere...