Tirsdag eftermiddag får sportsdykkerne en ny RIB-båd

9. maj 2023 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Sportsdykker Klub får i dag, tirsdag, klokken 16  leveret og overdraget en ny RIB-båd og trailer fra UNI-SAFE A/S.

Det har længe været et ønsket, fordi den gamle RIB trængte til en kærlig hånd. Processen blev startet for 1½ år siden og afsluttes tirsdag eftermiddag fra klokken 16 med levering, testsejlads og grill i klubben på Verdens Ende.

Nu kan vi med ro i sindet tage på længere togter for at dykke, uden at bekymre os for, om vi kan komme i land. Ribben er opbygget helt efter klubbens ønsker og krav, indrettet til dykning og med sikkerheden i fokus, skriver dykkerklubben

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har kun kunnet lade sig gøre med bidrag fra: Albani-fonden, DIF/DGI-foreningspulje, BHJ-fonden, Nordea-fonden, Sydbank, LINAK og selvfølgelig salg af gammel RIB-båd og opsparing.

Medlemmerne i Sønderborg Sportsdykker Klub kan se frem til mange spændende dykkerture i fremtiden og i Sønderborg Sportsdykker Klub er de i den heldige situation, at de ikke – som andre klubber og foreninger – er ramt af medlemsnedgang.

I perioder er der endda venteliste til klubbens junior-afdeling, snorkel-dykkerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

18. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Den første af fire gange Sjov & Musik gik glimrende

18. maj 2024 Kultur

Lørdag eftermiddag var der Sjov & Musik i Sønderborg og det foregik på Rønhaveplads, hvor enhver kunne nyde nogle timers gratis musik med glade amatørmusikere. Det er et hold borgere, socialt udsatte, hjemløse, de lige, de runde, de skæve og de firkantede, som i fællesskab har bygget en fest for fællesskabet og den er både […]

Læs mere...