Hærværk flere steder på Als

6. maj 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Over weekenden og indtil mandag er der begået hærværk flere steder i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Brandsbølmark har ukendte gerningsmænd klippet en hængelås til et fiskerhus op hvorefter de har lavet hærværk på huset. Blandt andet blev flere vinduespartier smidt ud i vandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formentlig de samme personer valgte at brænde en jolle af og løsne en anden jolle fra sin fortøjning.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Svenstrup Friskole havde hærværksmænd moret sig med at lave graffiti på en klatrevæg. Det var graffiti i det højpoetiske hjørne – der var skrevet ”Pik Pik” og noget der ligner to ”s-er” – hvoraf det ene var spejlvendt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilsvarende graffitihærværk er der blevet lavet på Nejsvej i Broager. På en mur er der lavet tegninger og skrevet forskellige bogstaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

En bil der holdt parkeret ved idrætshøjskolen fik fire dybe buler i højre bagskærm. Bilen holdt parkeret på stedet søndag mellem kl. 01 om natten og kl. 7 om morgenen.

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...