Vejen til boligbyggeri i Rinkenæs er banet

Der er en del som gerne vil bo i Gråsten. Arkivfoto
Der er en del som gerne vil bo i Gråsten. Arkivfoto
14. marts 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

På Økonomiudvalgets møde i går, onsdag, godkendte politikerne den lokalplan, som baner vejen for, at der bygges boliger ved Hundsbjerg og Buskmosevej i Rinkenæs.

”Vi ved at folk rigtig gerne vil bo i Gråsten, og selvom det her ikke er midt i Gråsten – nogen vil sige nærmere Rinkenæs – så skal der nok blive bygget parcelhuse her på det nye område”, sagde borgmester Erik Lauritzen på et pressemøde.

”Venstre har længe arbejdet aktivt for, at vi kan få flere byggegrunde i Gråsten og det glæder os, at der nu sker noget. Det er vigtig for bosætningen i vores kommune. Nu skal vi så også have løftet midtbyen i Gråsten og udviklet Politigrunden, så vi for alvor kan løfte det store potentiale for udvikling, som vi ser i Gråsten”, siger Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT.

Økonomiudvalget anbefaler, at Byrådet godkender lokalplanen.

9. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

MM Food Court trækker verden ind i Perlegade

9. maj 2024 Erhverv

Tirsdag åbnede MM Food Court midt i Perlegade og her står den på sandwich, burgere, nachos, kebab, wraps, desserter og meget mere. Der er muligheder for vegetarer og der er også arabisk inspireret mad. Hertil er der både varme og kolde drikke – og fra i morgen, fredag, også drinks i små flasker. “Lokalet er […]

Læs mere...