Formodet indbrudstyv fanget

Arkivfoto
Arkivfoto
21. oktober 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En mand, som politiet mistænker for at være indbrudstyv, bliver fremstillet i grundlovsforhør kl. 14 ved Retten i Sønderborg i dag.

Manden blev anholdt i går kort efter, at der havde været forsøg på indbrud i en villa i Parkgade i Sønderborg. Der kom beboeren hjem ved 20-tiden og overraskede øjensynligt en tyv, der var i gang med sit arbejde. Den pågældende fik i hvert fald travlt med at stikke af fra huset.

Beboeren så derefter, at et vindue på bagsiden af huset  bar spor efter et indbrudsforsøg, hvorfor beboeren slog alarm til politiet. Kort efter fik en patrulje øje på og anholdt  en mand, der svarede til beskrivelsen af gerningsmanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den sigtede er kendt af politiet i forvejen, og politiet vil i grundlovsforhøret kræve ham varetægtsfængslet, så der bliver mulighed for at undersøge, om han har mere på samvittigheden.

5. maj 2024 Kultur, Gråsten

Befrielsen mindet i Gråsten

5. maj 2024 Kultur

Lørdag aften bød Mogens P. C. Jacobsen fra 4. maj-komiteen velkommen ved oberst Paludan-Müllers Mindemur og mindetavlen for omkomne grænsegendarmer  i Gråsten. Anledningen var det 79. år for befrielsen og der var faner fra Hjemmeværnet, Det Danske Spejderkorps og FDF-spejderne. “Vi samles hvert år den 4. maj på det tidspunkt, hvor Nazityskland overgav sig. Vi […]

Læs mere...