Dyreskind hitter blandt indbrudstyve

Arkivfoto
Arkivfoto
28. oktober 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Noget kan tyde på, at dyreskind er ved at blive et eftertragtet bytte blandt områdets indbrudstyve: Ved to indbrud i villaer i Sønderborg i den senere tid er der nemlig blevet stjålet ikke mindre end tre dyreskind.

Fredag i uden før efterårsferien blev der brudt ind i en villa på Alssundvej, og ved det indbrud blev der stjålet et kænguruskind.

Og i perioden fra søndag kl. 15 til mandag til 09 blev der brudt ind i en villa på Rojumvej, hvor tyven stjal to rensdyrskind – og tilsyneladende ikke andet, oplyser vagthavende vil Lokalpolitiet i Sønderborg. Tyven kom ind i huset ved at knuse en rude i terrassedøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

På samme vej og i samme tidsrum blev der brudt ind i et andet hus, og der var fremgangsmåden den samme. Her lykkedes det tyven at stjæle en Ph pendellampe. kontanter, smykker og to Appel tv-bokse.

 

19. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Boliglejere kan se frem til huslejestigning

19. maj 2024 Erhverv

Sønderborg Andelsboligforening vil skifte taget på boligerne på Rendsborgvej 1-8C i Dybbøl og har derfor om kommunal godkendelse til både at optage lån og sætte huslejen op. På onsdag skal politikerne i Økonomiudvalget give grønt lys for, at boligforeningen kan optage et lån på 4.715.000 kroner og hæve huslejen med årligt 199 kroner pr. kvadratmeter. […]

Læs mere...