Fredag og tirsdag er store rejsedage

19. december 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Skal du krydse landet op til jul, så er det en god idé at overveje nøje, hvornår du stiger på toget, bussen eller sætter dig ind i din bil.

Både DSB, Vejdirektoratet og busselskabet Rødbillet.dk melder om rejsetravlhed i de kommende dage – og særligt lillejuleaften bliver trang.tog2

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fredag og den 23. er de to største dage for os. Fredag er i forvejen ugens største rejsedag, og kombineret med juletrafikken bliver det isoleret set den største rejsedag”, oplyser DSB’s presseafdeling.

“Skal man rejse den 23. kan man med fordel rejse tidligt morgen eller sen eftermiddag eller aften, for trykket er størst om formiddagen og ved middagstid”, lyder det videre.

DSB har indsat ekstra tog i de mest travle timer, men anbefaler i øvrigt, at man bestiller pladser allerede nu, hvis man gerne vil sidde sammen med venner eller familie i toget.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Koncertsalen Alsion har fået ny bestyrelsesformand

4. maj 2024 Kultur

Den mangeårige bestyrelsesformand for Fonden Koncertsalen Alsion, Ole Balle, har valgt at fratræde som følge af sin pension og det har udløst en intern bestyrelsesrokade, skriver fonden. Den hidtidige næstformand, økonomichef i Bitten & Mads Clausens Fond, Mads Thomsen, har indtaget formandsposten. Kultur- og Fritidschef i Sønderborg Kommune, Morten Skovmand Fogh, er ny næstformand. Bestyrelsens […]

Læs mere...