Hotel Comwell: Eleverne førte gæsterne gennem en flot menu

17. april 2015 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag aften tog Hotel Comwells elever imod knap 50 gæster, der alle ville opleve elevernes arrangement og

Tæt på 50 gæster nød Comwell-elevernes arrangement.

Tæt på 50 gæster nød Comwell-elevernes arrangement.

Artiklen fortsætter under annoncen

vejrguderne havde sikret, der kunne startes med et glas champagne på terrassen, hvor der er en fantastisk havudsigt.

Kokkeeleverne havde komponeret menuen: Kold rødbede consommé med pocheret æg og myntheskum. Kammusling med hummernudler, urter og maltgrene. Oksemørbrad med kalvebrisler, røget blomkålspuré, syltede, grønne jordbær, karotter, pommes a la kokkeelev og rødvinssauce. Desserten var flamberet  marengs med vanille-parfait, hindbærsorbet, flamberede bær samt rosenblade og kompot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tjenereleverne havde funder en lille stribe klassiske vine, der skulle passe særdeles godt til menuen.

Ansvaret for altIMG_4309

Kokke- og tjenerleverne har selv sikret, der var tjenere nok, at opvasken var bemandet, råvarerne bestilt og alt andet, som kan få de fleste til at løbe rundt om sig selv, når hun arrangerer fest derhjemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunsten fredag aften handlede om at sikre, at gæsterne fik rigtig god og spændende mad, at de følte sig godt betjent og for at det kan lykkes, så skal samarbejde mellem køkken og tjenere fungere tip-top.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen