Vil byrådet skære i busservicen for de unges skyld?

12. juni 2015 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

Teknik- og Miljøudvalget bad midt i maj forvaltningen finde 3,5 millioner kroner i budgettet, så ordningen med gratis buskort til unge på ungdomsuddannelserne kan fortsætte i 2016.

Der mangler 3,5 mio.kr., hvis gratis ungdomskort også i 2016 skal tilbydes elever på ungdomsuddannelserne, der har en afstand over 6 km mellem hjem og skole.bus

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen foreslår nedlægning af busrute 743 og natbusserne, svømmebusserne og de gratis sommerbusser til Nordals. Desuden foreslår forvaltningen af byrådet stopper med at give gratis buskort til folkeskoleelever, en lukning af ventesal og toiletter på Sønderborg busstation samt stop med at opsætte eller udskifte af læskærme ved stoppesteder.

Yderligere besparelsestiltag på 950.000 kr. vil blive forelagt til august.

Nu er det op til byrådet om Ungdomskortene skal finanseres med serviceforringelser inden for andre områder af busdriften.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

3. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Kunderne er velkomne til SONFORs generalforsamling

3. maj 2024 Erhverv

Mandag den 27. maj holder SONFOR ordinær generalforsamling og som noget nyt kan kunderne være med. ”Vi vil gerne invitere kunderne indenfor, så de kan møde bestyrelsen og opleve, hvordan arbejdet med at lede et forsyningsselskab frem mod en grønnere hverdag. Bedre spildevandshåndtering, affaldssortering og rent drikkevand er jo noget, der bør optage os alle, […]

Læs mere...