Stephanie Lose: Syddanske uddannelse er et hit

31. august 2015 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

Når de i alt godt 12.000 nye studerende mandag begynder på deres videregående uddannelse i Syddanmark, er det alsionikke kun et vigtigt skridt for den enkelte unge. Det er samtidig et vigtigt skridt i regionens årelange satsning på at tiltrække flere unge til de videregående uddannelser i Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siger regionsrådsformand Stephanie Lose i en pressemeddelelse og hun fortsætter:

“Overordnet set glæder det mig, at optaget på de videregående uddannelser i Syddanmark stiger med tre procent sammenlignet med sidste år. Region Syddanmark er dermed den region, der oplever størst fremgang i optaget. Udviklingen er meget vigtig på vejen til at nedbringe det uddannelsesmæssige efterslæb, som kendetegner Syddanmark”, siger hun.

29. april 2024 Erhverv, Nordborg

Sponsoraftale sendte godt 23.000 kroner i kassen hos Nord-Als Boldklub

29. april 2024 Erhverv

Gennem sin sponsoraftale med OK og Kvickly Nordborg får Nord-Als Boldklub et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 23.324,04 kroner. Man kan støtte Nord-Als Boldklub ved at tanke hos Kvickly Nordborg. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen. ”Sponsoraftalen  har stor betydning for Nord-Als Boldklub. Pengene går altid […]

Læs mere...