Nordborg Bibliotek: Kent Münch holdt øje med lyden i 39 år på DR

29. februar 2016 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

På Nordborg Bibliotekets Café fortæller lydtekniker Kent Münch onsdag kl. 16 om sine 39 år i DR og om den store udvikling, som DR har gennemlevet.

Kent Munch har i 39 år haft øje for lyden.

Kent Münch har i 39 år haft øje for lyden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kent Münch blev i 1969 ansat i Danmarks Radio som lydtekniker elev. De første år arbejder Kent Münch ved radioen, og i 1978 begyndte han at lave TV, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Kent Münch vil bl.a. fortælle om de forskellige populære radio- og Tv-programmer han var med til at lave, som f.eks. ”Lørdags Kanalen” med Gorm og Gregers, “De ringer, vi spiller” med Jørn Hjorting, ”Nissebanden i Grønland” og Det internationale melodi grand prix ”ESC 2001”, som blev sendt fra Parken i København.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kent Münch stoppede på DR i 2008 og flyttede til Nordborg.

 

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Brødr. Ewers er nyt medlem hos Landbrug & Fødevarer

6. maj 2024 Erhverv

Brødr. Ewers fra Sønderborg er nyt medlem af Landbrug & Fødevarer. Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse. ”Med vores medlemskab i Landbrug & Fødevarer vil vi få ny viden og råd. Herigennem vil vi også søge indflydelse og blive en tættere samarbejdspartner med landbruget”, siger Hans Otto Ewers, der ser frem til samarbejdet. Landbrug & […]

Læs mere...