Brand på Kegnæs under kontrol. Efterslukning i gang hele natten

30. maj 2016 112 Skrevet af: Michael Kjær

3000 bigballer er årsagen til den kraftig brand og røgudvikling i Bredsten på Kegnæs. Branden er under kontrol, men da bigballerne er meget kompakte, vil det tage timevis at slukke ilden. Det fortæller en brandmand på stedet til SønderborgNYT.

” Ilden i bigballerne kan ikke slukkes, så ilden får lov til at brænde ud under kontrollerede forhold. Vi har rekvireret en stor gravko, som nu skal i gang med at rode lidt op i bigballerne, så ilden slukkes hurtigere, ” fortæller brandmanden til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Syd- og Sønderjyllands Politi fik anmeldelsen om branden klokken ca. 16. Først blev der anmeldt brand i 5000 bigballer, men sidenhen er tallet nedjusteret.” Ejeren oplyste os, at der var tale om 3000 bigballer, ” oplyser vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Erik Linholdt til SønderborgNYT:

” Vi har etableret vejspærring og vi har været rundt og bedt beboere i området om at lukke vinduer og døre og stoppe ventilationen, da der er risiko for, at de vil blive ramt af røgfanen. Selve røgen er som sådan ikke farlig, men ganske ubehagelig. Hvad der startede branden ved vi ikke”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet har nu forladt området, men til gengæld er de forskellige lokale brandværn tilstede, blandt andet fra Kegnæs og Hørup, der sammen med Sønderborg Brand og Redning forestår det igangværende slukningsarbejde som nok vil vare det meste af natten.

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...