Betina Wichmann Knudsen chef for byråds- og direktionssekretariatet

22. september 2016 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Betina Wichmann Knudsen er ansat som chef for byråds- og direktionssekretariatet. Hermed får Sønderborg Kommune en erfaren og rutineret chef, der sammen med sine medarbejdere skal servicere byrådet og direktionen i Sønderborg Kommune.

Betina Wichmann Knudsen kommer fra en stilling som afdelingschef i Vejen Kommune med ansvar for HR, intern service, jura og IT. Hun har tidligere arbejdet som sekretariatschef i Køge Kommune, personalekonsulent i Solrød Kommune og som jurist i Statsforvaltningen i København, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Betina Wichmann vil ligeledes få titlen som chefjurist på rådhuset og dermed falder endnu en brik på plads i omstruktureringen af administrationen på rådhuset. Betina Wichmann får en særlig opgave med at forberede modtagelsen af et nyt byråd i 2018.

Selv begynder hun i sit nye job til november.

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...