Fædre og børn hygger og lærer madkunst i Fars Køkkenskole

9. november 2016 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag hyggede fædre og børn sig i Fars Køkkenskole, hvor underviesren er Jesper Kock, der delte ud af alle de tips og tricks han kan byde på, når der skal laves rigtig god og velsmagende mad.

“Jeg synes, det er en rigtig god idé, at familier bruger tid på at lave mad sammen, så børnene får lov til at opleve råvarerne”, siger Jesper Kock. Han fortæller, at hjemmelavet mad smager bedre end alle færdigretterne.

“Og så bliver vi mætte og skal ikke rende og fylde os med alle mulige snacks mellem måltiderne”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og der er endnu en grund til at familier hjælpes ad ved kødgryderne:

“Det er faktisk rigtigt hyggeligt, når man gør noget sammen”, siger Jesper Kock.

Rutineret i køkkenet

Rosa på syv år kan sagtens lave mad.

“Hendes mor er virkeligt god til at tage børnene med i madlavningen derhjemme”, siger Rosas far, Charlie Lemtorp, til SønderborgNYT.

“Jeg synes, det er sjovt at være i køkkenskole, fordi vi lærer en masse ting og så er der meget, vi skal smage”, siger Rosa og går i gang med at hakke nogle forårsløg, som hun kort tid efter bruger til sin tunmousse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal have ærtepandekage med tunmousse, bøf med rodfrugter og desserten er jordbærsmoothie”, siger hun.

Alt sammen lavet helt fra bunden og af de bedste råvarer.

Prøv at tage i køkkenskole

Rosas far er begejstret for at være med i Fars Køkkenskole.

“For det første er det hyggeligt og sjovt – og så er det lærerigt. Dernæst er det dejligt at tage hjemmefra med børnene for at lave noget sammen med dem”, siger Charlie Lemtorp og anbefaler alle fædre og deres børn at melde sig til Fars Køkkenskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan du gøre HER

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...