Hans Jørn Wolff All Star Jazzband spiller de gamle kendinge

Arkivfoto
Arkivfoto
15. januar 2017 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag middag var der liv og glade timer i Spiseriet på Rådhustorvet i Sønderborg. Og det skal Hans Jørn Wolff All Star Jazzband have en stor del af æren for.

Det er ret fascinerende, jazz-gæsterne kommer igen og igen, når musikrepertoiret er med rigtigt mange numre, der er på listen gang efter gang.

“Det er det med genkendelsens glæde. Vores publikum nyder, at vores koncerter er helt, som de forventer”, siger bassist Erling Tjørnelund til SønderborgNYT. Et fyldt lokale understreger hans ord.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Poul Dissing og Benny Andersen står heller ikke for fornyelse. De spiller Svantes Viser igen og igen”, siger Hans Jørn Wolff. Og netop Dissing og Andersen har været på farten i flere end 30 år med den sangbuket.

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...