Det Sønderjyske Køkken har åbnet for fadølshanen

Arkivfoto
Arkivfoto
3. februar 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag eftermiddag blev der åbnet for ølhanen og skænket frisk fadøl fra Fuglsang.

“Det er vores debut med fadøl og derfor byder vi vores gæster på et glas fredag eftermiddag”, siger restauratør Jesper Kock.

Og der er ingen grund til at spise på tom mave. I dagens anledning er der også Solæg til blot en ti’er stykket.

 

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...