Åben skole i Eckersberg Børneunivers i Blans

22. oktober 2018 Uddannelse

Ikke to skoler er ens, lige så lidt som børns læringsbehov er ens. Derfor bør du som forældre sætte dig ind i alle de lokale børnehavers og skolers styrker, så du kan vælge den rigtige børnehave eller skole til dit barn.

Så benyt muligheden for at se nærmere på styrkerne ved Eckersberg Børneunivers på Eckersbergvej 1 i Blans, når der holdes Åbent Univers 1. november fra 15 til 18.

De fleste forældre vælger den børnehave eller skole, der ligger tættest på hjemmet.

Det gør det nemmere for både børn og forældre i hverdagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det gør det ikke nødvendigvis til det rigtige valg for dit barn. For ligesom børn er også børnehaver og skoler forskellige – og en anden børnehaven eller skole i nærheden kunne måske være mere velegnet til netop dit barn.

Et univers med børnehave og friskole

Hvis du kigger ind, har du mulighed for at lære den lokale børnehave og friskole nærmere at kende. Her holder Eckersberg Børneunivers holder nemlig Åbent Univers mellem klokken 15 og 18. Det giver alle interesserede mulighed for at følge vores hverdag både i børnehaven og skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Således er der ”eftermiddagssamling” kl. 15 i friskolen, hvorefter undervisningen starter for eleverne. I Børnehaven starter hverdagens aktiviteter – så alt bliver næsten som en helt almindelig hverdag, så I kan se, hvordan de gør det. Forskellen er, at I frit kan gå rundt og opleve samt deltage i universets hverdag.

Bedre rum for indlæring og udvikling

Derved kan både børn og voksne få muligheden for at se, hvordan hverdagen forløber. For leg og læring behøver ikke nødvendigvis foregår på den traditionelle måde. Læring kan foregå under mange former – også leg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Grundskolerne under Danske Friskoler, som Eckersberg Børneunivers er medlem af, er utroligt mangfoldige, og hver har de deres helt egne og unikke tilbud. Netop diversiteten mellem de enkelte skoler i foreningen, er deres store styrke.

Således tilbyder Eckersberg Børneunivers en hverdag, der vægter fællesskab og alsidig personlig undervisning højt. Ved at trivsel, læring og kreativitet går op i en højere enhed, skabes et meget bedre rum for indlæring og udvikling hos det enkelte barn, samtidig med at fællesskabets værdier opbygges og styrkes hos eleverne/børnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tag i skole og børnehave 1. november

Vil du opleve, hvordan det føles i praksis at gå på Eckersberg Børneunivers, skal du deltage i deres Åbent Univers-arrangement d. 1. november. Det giver dig en helt unik mulighed for at lære dem bedre at kende.

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen og glæd dig til en anderledes oplevelse!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...