Aabenraa-piges ringriderplakat er på vej ud i butikkerne

16. juni 2016 Sundeved

Torsdag blev årets plakat for Ringriderfesten 2016 afsløret.

“Og temaet er tilflytning af både københavnere og især københavnske arbejdspladser”, siger Jens Michael Damm fra Ringriderfestens pressekomité.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Det er komitemedlem Thomas Kristensen, der tidligere har set nogle af de tegninger, som Amanda Callesen har lavet og derfor tog han fat i hende og opfordrede hende til at lave et par forslag til årets plakat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Amanda Callesen med sin plakat.

Amanda Callesen med sin plakat.

“Jeg lavede et par stykker og så valgte komiteen en ud, som jeg så arbejdede videre på”, siger Amanda Callesen, der selv er ret godt tilfreds med det endelige resultat.

“Det er helt fedt at se den færdigtrykte plakat”, siger Amanda Callesen, der har oplevet Ringriderfesten i Sønderborg, selvom hun bor i Aabenraa.

Plakaterne kommer ud torsdag

Torsdag formiddag er en flok fra Ringriderfestens seniorkomité rundt i forretninger med årets plakaet og en masse programmer. Blandt dem er Niels Munkholm, der har sin rute i blandt andet Perlegade.

Niels Munkholm på vej rundt med årets plakater.

Niels Munkholm på vej rundt med årets plakater.

“Vi skal ind 4.200 steder i Sønderborg by og 3. 495 steder på det øvrige Als. Tager vi Broager, Gråsten og resten af Sundeved med, så bliver det flere end 10.000 steder”, siger Niels Munkholm til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk