Åbent Hus på Det Blå Gymnasium

6. januar 2020 Uddannelse

Det Blå Gymnasium i Sønderborg inviterer til Åbent hus den 13. januar kl. 18. Her kan folkeskoleelever, som skal til at vælge ungdomsuddannelse, og deres forældre få svar på deres spørgsmål og opleve stemningen på skolen.

“At vælge ungdomsuddannelse kan være svært og valget af ungdomsuddannelse hænger selvfølgelig sammen med, hvad man drømmer om at blive.  Men selvom man starter på gymnasiet efter sommerferien, behøver man ikke have et endeligt svar parat”, siger studievejleder Steen Norby Nielsen i en pressemeddelelse.

“I løbet af gymnasietiden bliver eleverne vejledt og præsenteret for forskellige muligheder. For eksempel er nogle klasser adopteret af en lokal virksomhed, hvor klasse og virksomhed jævnligt mødes for at samarbejde om projekter m.m. På den måde får eleverne øjnene op for, hvordan deres viden kan bruges i praksis”.

Til Åbent hus kan man høre om fag, studieretninger, rejser og de mange muligheder for job og videregående uddannelser, som en studentereksamen fra Det Blå Gymnasium giver, uanset om man interesserer sig for samfundsforhold, business, sprog eller internationale forhold.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af aftenen kan man også opleve gymnasiets aktive studiemiljø, når elevrepræsentanter blandt andet elevråd og festudvalg fortæller om de mange festlige og spændende ting, som foregår på skolen.

”Alle elever, lærere og jeg har sat god tid af til at tale med alle, som har spørgsmål, men det officielle program slutter selvfølgelig kl. 20, så de familier, der vil, kan nå hjem og se Danmark – Ungarn i EM håndhold”, siger rektor Dorthe Milling Stjernholm.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...