Åbent Hus på EASV

7. januar 2023 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus lørdag den 4. februar i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at træffe nuværende studerende, undervisere og vejledere.

Åbent Hus er en spændende mulighed for at høre mere om EASVs uddannelser inden for byggeri & teknologi, design, it & medier, finans & service og salg & marketing, og man kan også få svar på alt lige fra spørgsmål om optagelseskrav til SU og livet som studerende i Sønderborg, skriver EASV.

Gæster kan desuden glæde sig til lette forfriskninger og at gå på opdagelse i de flotte campusomgivelser med udsigt over til Alssund.

Arrangementet foregår i tidsrummer 10 – 14 og tilmelding er ikke påkrævet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...