Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse
Åbent Hus hos EASV
Åbent Hus hos EASV

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV.

Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, der også gerne svarer på spørgsmål om blandt andet SU, bolig og studietrivsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

EASV har uddannelser inden for fem interesseområder, og uddannelserne er en god kombination af teori og praksis, så de studerende er jobklar, når diplomet er i hus. De fem interesseområder er: Byggeri & teknologi, Design, IT & medier, Finans & service og Salg & marketing.

Der vil blive serveret lette forfriskninger og være konkurrencer med præmier, der passer perfekt til studielivet. Du kan læse mere om Åbent Hus arrangementet hos Erhvervsakademi SydVest her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet foregår i tidsrummet fra klokken 10 til 14 og tilmelding er ikke nødvendig.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...