Åbent Hus på EUC Syd

25. november 2021 Uddannelse

Torsdag den 2. december holder EUC Syd Åbent Hus fra klokken 14 til 18 og i  løbet af eftermiddagen vil der være mange muligheder for at få et godt indtryk af uddannelserne og få en snak med lærere, elever og vejledere, skriver EUC Syd.

EUC Syd byder på kaffe, te og lidt lækkert til ganen, som man kan nyde undervejs. Du vil også kunne opleve vores uddannelser på forskellige måder og flere har forberedt lidt til de gæster og i Sønderborg har beklædning forberedt et tøjudsalg og muleposer med tryk. Du kan opleve forskellige ting hos de mange uddannelser – så der er nok at se og opleve.

Artiklen fortsætter under annoncen

Guider står klar – så hvis du har brug for hjælp, en rundtur eller gerne vil vide mere om f.eks. undervisningen eller praktikpladser, så skal du bare finde de personer, som har en olivengrøn t-shirt med EUC Syd-logo på!

Er du besøgende fra 9., 10. eller måske fra en efterskole? Så kan du lære, hvordan man starter på en erhvervsuddannelse ved at vælge en fagretning/grundforløb 1. Er du ældre, eller det er over 2 år siden, du forlod folkeskolen, så skal du starte på grundforløb 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

På EUC Syds hjemmeside kan du både finde programmer for de enkelte adresser og se en oversigt over, hvilke uddannelser du kan finde i de forskellige byer.

Er det studentereksamen på Teknisk Gymnasium, HTX, eller Internationalt Gymnasium, IB, som har størst interesse, er der yderligere informationsaftner for HTX den 25. januar og IB den 26, januar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...