Åbent Hus på Sønderjyllands Kunstskole på tirsdag

21. januar 2022 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Så er det igen blevet tid til at præsentere vores to kunstneriske ungdomsforløb, skriver Sønderjyllands Kunstskole.

Du kan komme til infoaften tirsdag den 25. januar kl. 19.

Her vil du kunne høre lidt om BGK, Billedkunstnerisk Grundkursus, for unge, talentfulde, måske fremtidige kunstnere mellem 18 og 25 år og du kan høre om ungBGK, som er for de yngre talenter mellem 15 – 19 år, som elsker at tegne og har lyst til at tage et helt år med kunstneriske fag på kunstskolen..

Forfatterakademiet vil også være til stede for at præsentere deres uddannelse og svare på spørgsmål til alle, der er interesseret i at blive forfatter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du vil få mulighed for at møde nuværende elever og et par af underviserne. Der bliver masser af tid til at stille spørgsmål og vi har lille rundvisning på kunstskolen.

Vi håber at se dig på Sønderjyllands Kunstskole i MultiKulturhuset og forhåndstilmelding er ikke nødvendig.

Læs mere på www.ungbgk.dk og www.bgk-syd.dk

 

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

SDU-studerende er klar til at hjælpe grænseregionens SMV’er

18. juni 2024 Erhverv

Med sit fokus på digitalisering, automatisering og bæredygtighed har Interreg-projektet ARTEMIS faciliteret frugtbare samarbejder mellem studerende og lokale virksomheder, hvilket har bidraget til nye ideer og bæredygtige løsninger. “Vores tilgang til at lave det perfekte match mellem talentfulde studerende og ambitiøse virksomheder har skabt en række innovative løsninger, der ikke kun fremmer bæredygtighed, men også […]

Læs mere...