Åbent Hus på Statsskolen bliver online

2. februar 2021 Uddannelse

Åbent Hus på Statsskolen plejer at være en både hyggelig og oplysende begivenhed, som styrker de kommende gymnasieelever i ders valg af uddannelsessted.

“Men desværre er vi nødt til at holde åbent hus online på vores hjemmeside”, siger lektor Anders Stubkjær fra Statsskolen og tilføjer, at de unge skal melde sig til åbent hus seneste to dage inden, altså senest næste tirsdag.

Når der er åbent hus bliver der vist videoer fra og om skolen.

“Og det er også muligt at få en personlig snak med en studievejleder og med en af vores elever”, siger Anders Stubkjær til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lektoren medgiver, at det ikke er helt det samme at opleve Statsskolen online, som det er at gå rundt på gangene, se de andre unge, hilse på undervisere og fornemme skolen.

“Men vi prøver på at gøre det hele så personligt som muligt”, siger Ander Stubkjær.

Kommende elever på Statsskolen kan se frem til et tre-måneders startforløb, hvorefter de skal beslutte, hvilken retning deres uddannelse skal have.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...