Årets HK-elev er Phuong My Thi Vu Pontoppidan fra Universe

24. november 2021 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

Der var kage, klapsalver og kram, da Phuong My Thi Vu Pontoppidan onsdag morgen blev overrasket af sine kolleger på Universe med, at hun har vundet prisen som årets elev indenfor administration. HK Sydjyllands formand for Privatsektoren, Henny Fiskbæk, overrakte prisen, hvor hun blandt andet sagde, at der var mange gode indstillinger fra virksomheder, men indstillingen af Phuong My Thi Vu Pontoppidan slog benene væk under os og vandt prisen for hende, skriver HK Sydjylland i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen som årets elev indenfor administration i HK Sydjylland 2021 gives til en elev, der er fagligt dygtig og som samtidig gør noget positivt for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, altså er en god kollega, og det passer rigtig godt på Phuong My Thi Vu Pontoppidan. Virksomhedens HR- & Administrationschef Bodil Agnete Christensen skriver i sin indstilling:

”Universe har i Phuong My Thi Vu Pontoppidan en meget servicemindet, velorganiseret og imødekommende kontorelev, der med sit positive væsen og sit gode humør let får skabt en god relation til både sæsonmedarbejdere, fastansatte kolleger og Universes gæster. Phuong udviser stort engagement i sit arbejde og har med sin viden om vores produkter og stor tålmodighed hjulpet vores gæster med at få booket den oplevelse/undervisning, der er den helt rigtige til dem”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Phuong My Thi Vu Pontoppidan har været elev hos Universe siden 1. marts 2020 og det er gennem en corona-nedlukning, nye restriktioner og mange uvante udfordringer for virksomheden.

”Det har hun klaret med bravour”, siger Bodil Agnete Christensen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...