Årets sidste vagtskifte i Gråsten

14. juli 2021 Kultur

Onsdag middag gik garden gennem Gråsten by for sidste gang i år – og senere på eftermiddagen forlader Dronningen Gråsten Slot.

“Vi siger tak for i år”, sagde den officer, som havde fulgt med den afgående vagt til Ahlmannsparken, til en lokal far og hans datter, som har oplevet samtlige vagtskifter under Dronningens besøg.

“Dronningen rejser i eftermiddag og det samme gør alle soldaterne”, siger pigens far til SønderborgNYT. Han har i de seneste uger nydt et par middage sammen med officerer fra garden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Planen var, at Dronniongen skulle flyve fra Sønderborg Lufthavn, men det blev ændret.

Når Dronningen forlader slottet, så bliver de værnepligtige gardere, som gik vagt fra middag af, hentet og kørt til København – og inde på slottet skal personalet i gang med at pakke ned.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...