Årets sidste vagtskifte i Gråsten

14. juli 2021 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag middag gik garden gennem Gråsten by for sidste gang i år – og senere på eftermiddagen forlader Dronningen Gråsten Slot.

“Vi siger tak for i år”, sagde den officer, som havde fulgt med den afgående vagt til Ahlmannsparken, til en lokal far og hans datter, som har oplevet samtlige vagtskifter under Dronningens besøg.

“Dronningen rejser i eftermiddag og det samme gør alle soldaterne”, siger pigens far til SønderborgNYT. Han har i de seneste uger nydt et par middage sammen med officerer fra garden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Planen var, at Dronniongen skulle flyve fra Sønderborg Lufthavn, men det blev ændret.

Når Dronningen forlader slottet, så bliver de værnepligtige gardere, som gik vagt fra middag af, hentet og kørt til København – og inde på slottet skal personalet i gang med at pakke ned.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...