Aase Nyegaard: Mon Peter Hansen arbejder for Sønderborg?

23. marts 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Borgmesterkandidat Aase Nyegaard, Fælleslisten, skriver:

Et flertal udenom Venstre vedtog på byrådsmødet, at foreslå, at Kl arbejder for at regering  og Folketinget i udmøntningen af en kommende forsyningsstrategi tager hensyn til at sikre vilkår, som fastholder og udvikler en decentral  forsyningssektor med forankring i kommunerne og de lokal samfund gennem direkte og indirekte ejerskab af forbrugerne.

Begrundelsen

Sønderborg Byråd vil gerne fortsætte med organiseringen af forsyningssektoren, således vi har maksimal og fleksibel indflydelse på opgaverne. Dette med henblik på at skabe synlige resultater med nedbringelse af CO2-udledning, driftssikkerhed, prisbillig og økonomisk forudsigelig drift for borgerne. Målet sikres bedst gennem borgernes direkte og indirekte ejerskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg troede ikke mine egne ører og øjne, da Peter Hansen, borgmesterkandidat for Venstre, gik på talerstolen. I stedet for at forklare, hvorfor Venstre stemte imod på byrådsmødet i Sønderborg gik han ind og udstillede Sønderborg foran alle andre kommuner.

Det klæder absolut ikke en borgmesterkandidat. Det er også helt uden format, det som Peter Hansen skriver på bla. Facebooksiden Politik i Sønderborg:

“Tilbage står en fuldstændig afpillet borgmester og en flertalsgruppe i Sønderborg Byråd, der i denne sag agerede nyttige byrådsmedlemmer for en Enhedslisten, der havde brug for en platform”

Artiklen fortsætter under annoncen

Mon Peter Hansen arbejder for Sønderborg?

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...