Aase Nyegaard: Mon Peter Hansen arbejder for Sønderborg?

23. marts 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Borgmesterkandidat Aase Nyegaard, Fælleslisten, skriver:

Et flertal udenom Venstre vedtog på byrådsmødet, at foreslå, at Kl arbejder for at regering  og Folketinget i udmøntningen af en kommende forsyningsstrategi tager hensyn til at sikre vilkår, som fastholder og udvikler en decentral  forsyningssektor med forankring i kommunerne og de lokal samfund gennem direkte og indirekte ejerskab af forbrugerne.

Begrundelsen

Sønderborg Byråd vil gerne fortsætte med organiseringen af forsyningssektoren, således vi har maksimal og fleksibel indflydelse på opgaverne. Dette med henblik på at skabe synlige resultater med nedbringelse af CO2-udledning, driftssikkerhed, prisbillig og økonomisk forudsigelig drift for borgerne. Målet sikres bedst gennem borgernes direkte og indirekte ejerskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg troede ikke mine egne ører og øjne, da Peter Hansen, borgmesterkandidat for Venstre, gik på talerstolen. I stedet for at forklare, hvorfor Venstre stemte imod på byrådsmødet i Sønderborg gik han ind og udstillede Sønderborg foran alle andre kommuner.

Det klæder absolut ikke en borgmesterkandidat. Det er også helt uden format, det som Peter Hansen skriver på bla. Facebooksiden Politik i Sønderborg:

“Tilbage står en fuldstændig afpillet borgmester og en flertalsgruppe i Sønderborg Byråd, der i denne sag agerede nyttige byrådsmedlemmer for en Enhedslisten, der havde brug for en platform”

Artiklen fortsætter under annoncen

Mon Peter Hansen arbejder for Sønderborg?

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...