Aase Nyegaard skal gøre AGS-elever klogere på Kina

Arkivfoto
Arkivfoto
17. januar 2017 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Viceborgmester Aase Nyegaard skal bruge lidt af den sidste dag i januar sammen med elever på Alssund Gymnasiet.

“Her på AGS gør vi også noget ud af Kinesiske Dage. Vi har et hold, der har kinesisk på skemaet og der er elever, der skal til Kina i den kommende måned”, siger lektor Henriette Damsbo.

“Jeg skal blandt andet fortælle gymnasieeleverne om Sønderborgs samarbejde med Haiyan”, siger viceborgmester Aase Nyegaard.Hun er sikker på, det ikke er tilfældigt, at Kina har fået øje på Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kineserne kender til Sønderborgs visioner for klimaområdet og de kender til ProjectZero”, siger Aase Nyegaard til SønderborgNYT. Hun ser også ProjectZero som et trækplaster.

“For Sønderborg handler samarbejdet med kinesiske venskabsbyer om udvikling, vækst og arbejdspladser”, siger viceborgmesteren og det skal AGS-eleverne høre om.

“De unge i dag er mere internationalt orientere end vi var tidligere – og sidst på måneden får de fortællingen om, hvordan visionen ProjectZero har sat Sønderborg på verdenskortet.

12. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Damefrokosten er aflyst

12. april 2024 Sønderborg

Vidar-Ulkebøl Håndbold & Ulkebøl Gymnastik, der er klubberne bag Sportens Venner Sønderborg, har valgt at aflyse Damefrokosten i Sydjysk Sparekasse Skansen. ”Der er i år for få deltagere, og dermed ikke længere økonomi i det. Vi kan derfor ikke forsvare at trække på alle de frivillige kræfter. Efter 45 fantastiske fester gennem årene, er vi […]

Læs mere...