Aase Nyegaard skal gøre AGS-elever klogere på Kina

17. januar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Viceborgmester Aase Nyegaard skal bruge lidt af den sidste dag i januar sammen med elever på Alssund Gymnasiet.

“Her på AGS gør vi også noget ud af Kinesiske Dage. Vi har et hold, der har kinesisk på skemaet og der er elever, der skal til Kina i den kommende måned”, siger lektor Henriette Damsbo.

“Jeg skal blandt andet fortælle gymnasieeleverne om Sønderborgs samarbejde med Haiyan”, siger viceborgmester Aase Nyegaard.Hun er sikker på, det ikke er tilfældigt, at Kina har fået øje på Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kineserne kender til Sønderborgs visioner for klimaområdet og de kender til ProjectZero”, siger Aase Nyegaard til SønderborgNYT. Hun ser også ProjectZero som et trækplaster.

“For Sønderborg handler samarbejdet med kinesiske venskabsbyer om udvikling, vækst og arbejdspladser”, siger viceborgmesteren og det skal AGS-eleverne høre om.

“De unge i dag er mere internationalt orientere end vi var tidligere – og sidst på måneden får de fortællingen om, hvordan visionen ProjectZero har sat Sønderborg på verdenskortet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...