Åbne døre hos værestedet Kik Ind

8. juli 2013 Uncategorized

Aktiv livsstil er et projekt i socialpsykiatrien, som med motion, leg og socialt samvær giver deltagerne røde kinder og smil på læben.  På fredag kan alle kigge med.

 

– Vi har indtil videre penge til projektet frem til 31. oktober 2014, men projektets styregruppe har søgt Sundhedsstyrelsen om mulighed for at fortsætte til maj 2015, siger projektleder Mette Bruun Pedersen, som fredag kl. 12.30-13.30, sammen med Kik-Ind’s personale og deltagerne i projektet vil give gæsterne en smagsprøve på, hvad ”Aktiv livsstil” indeholder .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Kik-Ind arrangerer mange aktiviteter i værestedet, hvor borgere med sindslidelser kan deltage, når de har lyst. ”Aktiv livsstil” er et projekt, som så vidt muligt foregår i det fri, så deltagerne samtidig kan glæde sig over de naturskønne omgivelser ved Augustenborg Fjord og slotsparken.

 

– Med denne aktivitet ønsker vi at styrke kroppen med fysisk aktivitet. De målrettede aktiviteter tager hensyn til, at alle kan være med, og vi bruger leg, socialt samvær og træning for at styrke balance, muskler og konditionen. Efter en times aktivitet får deltagerne en velfortjent pause, og så kan de  holde weekend med god energi i kroppen, siger Mette Bruun Pedersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...