ABU talte dreng fra at politi-anmelde en ansat

7. december 2014 Uncategorized

Fredag blev en dreng fra Alssund Børne- og Ungdomscenter, ABU,  kendt skyldig i vold, men drengen går fri for straf, fordi han ikke er alderssvarende.

SønderborgNyt har talt med to ansatte fra Børne- og Ungdomscentret efter dommen og de siger:retten

“Episoden, der fandt sted inden Socialtilsyn Syd rykkede ind, er, at en ansat, tager fat om halsen på en dreng på Alssund Børne- og Ungdomscenter og trækker ham ind gennem et vindue”.

“Det bliver den nu dømte, der ser det ske, gal over og han sætter efter den ansatte, som han slår”.

“Pædagoger brugte en del tid på at tale drengen, der blev hevet ind gennem vinduet, fra at melde den ansatte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til gengæld melder de selv den dreng, der slog den ansatte”, siger de to kilder, der ønsker at være anonyme for ikke at miste jobbet. Deres udsagn er bekræftet hos endnu to, der tilføjer, at den eneste forandring, der er sket på Alssund Børne- og Ungdomscenter er, at der er kommet ny leder.

Intet blev bedre hos os

“Vi gør stadig ikke det, som vi skal, for børnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgerne får ingenting for pengene, der bruges på børnene herude, fordi vi stadig svigter vores opgaver”, siger de og tilføjer:

“Et lederskifte hjæper ikke, når forvaltningens skygge stadig hviler tungt over stedet”.

Forvaltningen har en medarbejder, der angiveligt deltager i ledermøder på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

Det havde forvaltningen inden Socialtilsyn Syd tidligere på året kom med larmende kritik og det var en kritik, der ifølge tidligere direktør Jette Østergaard og Marianne Helms kom bag på forvaltningen, selvom den altså havde en medarbejder med ved bordet på ledermøder på Alssund- Børne- og Ungdomscenter.

Politikerne i byrådet har ikke meldt offentligt ud, om arbejdet med udsatte børn på Alssund Børne- og Ungdomscenter skal gøres så godt som muligt eller så billigt som muligt..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Kultur, Nordborg

Ingen ringriderfest i Nordborg i år

16. april 2021 Kultur

Fordi forsamlingsforbuddet fra 21 maj kun ser ud til at blive hævet til 50 personer og på grund af kravet om sprit, afstand, mundbind og Coronapas, som vil blive svært for os at overholde. Derfor ser vi i Nordborg Ringriderforening desværre nødsaget til at aflyse Ringriderfesten i Nordborg for andet år i træk, skriver foreningen […]

Læs mere...