Advarsel: Tricktyve ringer på hos ældre for at stjæle

24. september 2013 Uncategorized

En ældre borger på Nordals har fået stjålet et større pengebeløb, efter at to tricktyve forleden skaffede sig adgang til hjemmet. Der er tale om to meget slanke, mørke piger. Den ene holdt den ældre hen med snak, mens den anden listede rundt i lejligheden og stjal.

Episoden får Sønderborg Kommune til igen at advare ældre imod at lukke mennesker ind, som de ikke kender. Hvis det er mennesker, som giver sig ud for at være plejepersonale, skal man bede om legitimation, hvis der er tale om nogle, som man ikke har set før.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tricktyveri er, når en tyv snyder sig ind i dit hjem ved at udgive sig for at være læge, politimand, hjemmehjælper, håndværker – eller noget andet. Måske vil personen ”låne telefonen” eller ”kontrollere el-måleren”.

Især ældre risikerer at blive udsat for tricktyveri, men alle bør være opmærksomme, hvis fremmede vil lukkes ind.

Har du været udsat for tricktyveri og har du brug for råd og vejledning, så kontakt: Sønderborg Kommune – Conni Bennetsen på telefon 8872 5203.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...