Advokat Boserup: Ikke alt fra privatlivet egner sig til en straffesag

23. september 2013 Uncategorized

Forsvarer Hans Boserup, der arbejder for en 22-årig mand, der ved retten i Sønderborg står tiltalt for vold og en stribe voldtægter mod fire teenagepiger i Sønderjylland, forsøgte til formiddag at så tvivl om pigernes troværdighed.

– Man må selvfølgelig ikke stjæle fra hinanden eller udøve vold mod hinanden i et forhold, siger advokat Hans Boserup i retten.

– Men nogle gange foregår der ting i privatlivet, som ikke egner sig til en straffesag.

Unge-kultur

Han understreger, at nævningerne under sagen vil blive præsenteret for en ungdomskultur, hvor man har sin sexdebut tidligere end nævningerne måske finder moralsk forsvarlig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Retten har afsagt en kendelse om, at den tiltalte ikke må være til stede under pigernes forklaring.

– Man må spørge sig selv, om de ville forklare noget andet, hvis han var til stede, siger Hans Boserup

Voldtog bevidstløs pige

Den 22-årige er blandt andet tiltalt for at have slået en 14-årig pige så mange gange i hovedet og maven med knytnæver, at hun besvimede, hvorefter han voldtog hende. En anden pige blev ifølge tiltalen tævet med blandt andet et kosteskaft. Manden var kæreste med alle pigerne i en periode over to år. Blandt den anklagedes trusler er, at han ville slå dem ihjel, hvis de forlod ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

I anklageskriftet er også vold mod medindsat i en arrest samt vold mod fængselsbetjent i Statsfængslet ved Renbæk.

 

.

Skrevet af: Ole [email protected]
10. december 2023 Kultur, Sønderborg

Masser af familier så deres børn optræde i Så’ det Jul i Alsion

10. december 2023 Kultur

Både lørdag og søndag eftermiddag havde alle børnene fra Sønderjysk Pigekor og Drengekor deres familier siddende på tilskuerpladserne i Alsions koncertsal, så de kunne opleve korets årlige julekoncert. Balletbørnene fra Sønderjysk Danseakademi havde, som pige- og drengekoret, også opbakning fra deres familier – og de kunne bare sætte sig og nyde korene, som fik opbakning […]

Læs mere...
>