Ældre dame slog tyvekægte med sin taske

16. april 2013 Uncategorized

Et par udenlandske tyve kom i går til kort overfor en 81-årig kvinde da de ville stjæle hendes pung.

Kvinden havde været i banken for at hæve penge og da hun kom hjem i sin indkørsel, kl. 11:40, blev hun kontaktet af to udenlandske mænd. Den ene havde et landkort og på gebrokkent dansk prøvede de at spørge om vej.

Samtidig med det listede den anden mand sin hånd ned i damens taske – men det så den 81-årige og resolut rev hun tasken til sig hvorpå hun brugte tasken til at slå de to tyve hvorpå de stak af fra stedet, oplyser Radio Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

De var begge udlændinge. Den ene var midaldrende og kraftig af bygning. Den anden var spinkel af bygning og havde en hvid sixpence på hovedet.

Den 81-årige slap med skrækken, anderledes gik det for en 91-årig kvinde 20 minutter senere. Hun fik stjålet sin pung, mens hun handlede i Føtex. Der var 50 kr. i pungen.

Politiet kan ikke umiddelbart sige, om der er sammenhæng i de to sager.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...