Ældrehygge i Ahlmannsparken

18. juli 2021 Gråsten

Søndag middag kom der 149 ældre til fællesspisning i Ahlmannsparken og værten var Gråstens Ældrematiné, som er en paraplyorganisation, der rummer en række foreninger, som er til for de ældre.

“Hvis ikke der havde været Corona, så havde vi siddet i teltet på Ringriderpladsen og hygget os med kaffe og underholdning. Men både i år og sidste år er ringridningen aflyst”, siger Orla Kulby fra Ældrematieen.

“Heldigvis kan vi samles her i dag og maden er lavet af FarFars Køkken”.

Hver gæst havde fået en lille seddel med et nummer og det nummer skulle bruges, da der blev trukket lod om hele 50 gevinster, som Broager Pensionistforening havde samlet ind i lokale forretninger.

“Det er Egernsund Pensionistforening, Broager Pensionistforening, Gråsten Pensionistforening,  Ældre Sagen Gråsten og Ældrematineen, som har lagt penge i kassen, så deltagerprisen blot er 50 kroner”, sagde Orla Kulby. For pengene fik de ældre en forret og hovedret samt kaffe og brødtorte.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med i prisen er der også musik og alt det, som i kan drikke. Mangler i noget, så skal i bare hente eller række hånden op og få en af tjenerne til at bringe”.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...