Afdelingsleder Kim Hansen Krogh glæder sig over travlhed i SlothMøller

29. april 2020 Erhverv

På papiret ligner SlothMøller et typisk rådgivende ingeniørfirma med anlæg, byggeri, geoteknik og miljø som kerneområder.

“Og det er vi også – med faglige folk i spidsen, der siger til vores kunder: ‘Lad mig bruge den 1.000-kroneseddel, så sparer jeg dig for 5.000 senere’. Vi kan vores kram, men vi gør det bare på en anderledes måde. Når du allierer dig med os, køber du rådgivning af den nærværende slags”, står der på virksomhedens hjemmeside.

I 2019 blev SlothMøller et søsterselskab til Oluf Jørgensen A/S og dermed har hele organisationen gennemgået en spændende udvikling med en masse nye kollegaer, kompetencer og ikke mindst spændende projekter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom SlothMøller nu er en del af Oluf Jørgensen-koncernen, bidrager de fortsat med det, de altid har været gode til – nemlig rådgivning, der tager udgangspunkt i de mennesker, som firmaet arbejder sammen med.

“Vi har travlt og derfor har vi ansat tre nye medarbejdere og jeg kan ikke afvise, at vi kommer til at ansætte flere endnu”, siger tegnestuechef Kim Krogh til SønderborgNYT. Og han kan – om nogen – bekræfte, at der internt er sket en del hos SlothMøller.

“I april blev jeg ansat som chef for tegnestuen og nu er jeg chef for hele afdelingen”, siger Kim Krogh, der har ansvaret for 27 medarbejdere og den ingeniørfaglige rådgivning, som de leverer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kim Krogh har et glimrende cv og han fortæller, at han har været på Danfoss’ byggekontor i hele 18 år, hvor han rådgav inden for elinstallationer. Han har også været teknisk chef for Danfoss Universe i otte år og forsyningschef hos Sønderborg Forsyning i seks år.

“Nu leder jeg medarbejderne her i SlothMøller, hvor vi rådgiver om alt indenfor byggeri, renovering og anlæg. Anlæg er for eksempel veje og kloakker”, siger Kim Krogh.

Leder nu sin tidligere chef

Artiklen fortsætter under annoncen

En af de medarbejdere, der nu er under Kim Kroghs ledelse, er Jørn Plauborg, som har arbejdet på forskellige niveauer i SlothMøller siden 1984.

“Jeg er konstruktionsingeniør og var direktør for konstruktionsadlingen gennem 13 år og jeg blev leder af hele Sønderborgafdelingen i 2014. Med mine 64 år ønsker jeg nu at blive afløst på chefposten og har vi har i Kim Krogh fået en meget kompetent ny tegnestuechef.”, siger Jørn Plauborg til SønderborgNYT.

I dag er Jørn Plauborg projektleder og arbejder med ledelse, salg og udvikling, specielt inden for bæredygtige certificeringer af bygninger, DGNB. Og så håber jeg på at få lov til at læse igen, så jeg kan få nye kompetencer”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

SlothMøller har vækstet i de seneste år.

“Og det skal vi blive ved med”, siger både den nuværende og den tidligere leder.

Af større projekter, som står i ordrebogen nævner de JF-grunden og Nordals Ferieresort og hertil kommer der også udenbys opgaver.

Oluf Jørgensen A/S har med hovedsæde i Horsens yderligere 5 afdelinger i Danmark – og i koncernen er der alt i alt 230 medarbejdere.

På billedet ses Jørn Plauborg og Kim Hansen Krogh.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...