AGS-elever fik vist deres musical til en masse forældre

9. februar 2023 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag aften sad en masse forældre til de unge mennesker, som har deres gang på AGS pænt på række og samlede indtryk fra elevernes Highschool Musical, som handlede om tre grupper på en skole. Den ene var en musicalgruppe, den anden en sportsgruppe og den sidste var de kloge hoveder.

Samtlige elever var låst fast i den rolle, som de havde fået ved at tilhøre en af grupperne – og det gav en del uro, da en pige fra det kloge hold og en fyr fra sportsholdet ville stille op til audition til en musical.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uroen kom fordi hende, der så sig selv som stjerne på musicalholdet godt vidste, at de to nye konkurrenter var bedre end hende selv – og de to, der ville stille op, opdagede også, at dem i sports- og i klogegruppen følte sig svigtet.

Musicalen var amerikansk-inspireret, så selvfølgelig var der en ‘happy ending’, hvor de to sang til audition på musicalen og også nåede at hjælpe sportsholdet og kloge-holdet gennem deres konkurrencer.

Nu kan AGS-eleverne bruge lidt tid på, om de selv har det sådan, at de sætter hinanden i bokse. Har alle deres faste roller i hverdagen eller  flyver alle frit. Og sætter de hinanden i bokse, så er det interessant, om det er let for nogen at hoppe ud af boksen, skifte rolle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eddie Skoller sang en gang: ‘Jeg var altid så glad for mig, at jeg altid bare var mig’.

Deltagerne i AGS’ musical var de elever, som havde lyst til at være med.

Du kan SE BILLEDER HER.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...