AGS har inviteret folkeskoleelever til Naturvidenskabsfestival

19. september 2018 Uddannelse

Under temaet ”Den yderste grænse” får grundskoleelever på 5. og 6. årgang fra hele Sønderborg Kommune en helt særlig oplevelse med naturvidenskabelige eksperimenter, når Alssundgymnasiet Sønderborg holder Dansk Naturvidenskabsfestival, DNF, i næste uge.

Her vil grænser af mange forskellige arter blive sat under lup, i reagensglas og på nye sjove formler, når Science-elever og lærere fra AGS underholder og undersøger bl.

Artiklen fortsætter under annoncen

a. menneskets, naturens og fysikkens grænser.

”Naturvidenskab skal være vedkommende og inspirerende”, siger Line Nissen, der er matematiklærer og arrangør af DNF på skolen.

”Og folkeskoleeleverne må meget gerne opleve, at det både kan være sjovt og til at forstå. Derfor har vi sammen med vores elever arbejdet hårdt på at lave en masse skøre, skæve og sjove eksperimenter og forsøg, hvor grundskoleeleverne selv kan prøve kræfter med naturvidenskaben – og vi glæder os til at præsentere det”, siger Line Nissen i en pressemeddelelse.

931 elever fra flere end 20 skoler i Sønderborg og omegn har meldt sig til arrangementet.

Naturvidenskabsfestival er non-kommerciel og koordineres af festivalsekretariatet hos Astra – center for læring i natur, teknik og sundhed.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk