AGS inviterer byens gymnasier til stafet

17. september 2020 Uddannelse

Når Alssundgymnasiet Sønderborg, Sønderborg Statsskole, Det Blå Gymnasium og HTX Sønderborg på AGS’ fødselsdag, fredag 18. september, konkurrerer om, hvem der har de hurtigste ben på dagen, bliver det en smule anderledes end sædvanligt.

Coronasituationen sætter nemlig begrænsninger på antallet af tilskuere, men fødselsdagstraditionen bliver alligevel afviklet i samme gode sportslige ånd som altid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begivenheden bliver begivenheden livestreamet til alle skolernes elever, der på den måde kan følge med via et youtube-link i klasserne.

På parkeringspladsen foran AGS må der kun være 10 elever samt rektoren fra hvert gymnasium. På den måde sikres både den gode stemning og en forsvarlig afholdelse af arrangementet.

”Det er vigtigt for os, at vi ikke aflyser vores mange arrangementer på skolen i denne tid,” forklarer rektor Jeppe Kragelund i en pressemeddelelse.

”Vi bestræber os altid på at kunne tilbyde gode alternativer, og derfor er vi også meget glade for, at vi kan gennemføre denne gode tradition om end på en lidt anden måde, men spændingen og underholdningen skal nok være intakt for hver enkelt klasse gennem livetransmissionen”.

Løbet præsenteres af to elev-tv-værter fra AGS, der guider skolernes seere igennem optakten, løbet og præmieoverrækkelsen, der finder sted mellem 12.15. og 13.15 på fredag.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk