AGS’ kor synger Tears for Fears’ Mad World

8. april 2020 Uddannelse

Den ekstraordinære coronasituation gør det svært for lærerne på gymnasiernes praktiske fag at fortsætte undervisningen, men på AGS’ musikstudieretning har lærer Yavar Askari alligevel fundet en måde at få noget meningsfuldt ud af isolationen: Et virtuelt AGS-kor med deres egen version af Tears for Fears’ Mad World.

Mens eleverne både har optaget sangstemme og video foran computeren på deres værelser, har Yavar Askari mixet og klippet i hjemmestudiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er der kommet en meget udtryksfuld musikvideo ud af, skriver AGS til SønderborgNYT.

”Det er – hånden på hjertet – en af mine bedste oplevelser som både lærer og musiker”, siger Yavar Askari, der udover at undervise på AGS også spiller klaver i en jazztrio.

”Eleverne på vores musikstudieretning har været helt ekstraordinært dygtige at arbejde sammen med. De går altså kun i 1.g., og når de så arbejder så seriøst og dedikeret med et projekt som dette, kan jeg ikke undgå at være lidt stolt”, forklarer gymnasiets nye musiklærer.

AGS har siden sidste års skolestart haft en stigende interesse for musikstudieretningen, hvor der nu er 22 elever i musikklassen.

Se og hør elevernes musikvideo HER på LINKET

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk