AGS og Statsskolen er klar til den årlige rodyst

21. august 2020 Uddannelse

Sønderborg Statsskole og Alssundgymnasiet stiller traditionen tro op til venskabelig rodyst på Alssund fredag den 28. august.

I år bliver det i særlige rammer og anledningen er, at Sønderborg Statsskole fejrer 100-års fødselsdag – og det skal fejres.

Romatchen på Alssund mellem de to gymnasieskoler er en del af festlighederne. Det er en tradition, der går tilbage til begyndelsen af 1980-erne.

Corona lægger desværre nogle begrænsninger for festlighederne. Til romatchen er der i år kun én klasse fra hver skole, der får mulighed for at deltage på kajen ved Alsion sammen med de to gymnasiers rektorer, der også vil være til stede, skriover gymnasierne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Matchen bliver streamet, så de øvrige elever kan sidde i klasselokalerne og heppe på deres hold.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...