AGS og Statsskolens elever udfordres med en løbedyst

30. marts 2020 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Mange bevæger sig mindre i disse dage på grund af coronavirussen.

For at hjælpe med at holde formen ved lige udfordrer to idrætslærere fra AGS og fra Statsskolen – nu de to gymnasiers elever og lærere til en venskabelig sportsdyst.

Formålet med konkurrencen er at inspirere elever og lærere til at komme ud at gå eller løbe nogle ekstra kilometer i uge 14 – og det er også at stå sammen – selvfølgelig hver for sig – mod corona, skriver gymnasierne.

Konkurrencen bliver skudt i gang mandag d. 30. marts 2020 kokken 12.00 Udfordringen går på at finde ud af hvilken skole, der kan tilbagelægge flest kilometer på gå eller løbeben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gymnasiernes deltagere skal lægge kilometertallet på de sociale medier, gerne med en selfie eller for eksempel et Endomondo-screenprint fra løbeturen.

Den vindende skole bliver kåret fredag den 3. april klokken 15.00.

Du kan følge med i aktiviteterne på skolernes officielle Facebook-sider.

HUSK – støt den lokale handel i en svær tid! 

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...