AGS sejrede sikkert i stafetløbet

21. september 2020 Uddannelse

Alssundgymnasiets 43-årsfødselsdag blev traditionen tro fejret med en alternativ skoledag, hvor skemaet udelukkende bød på festlige aktiviteter. En af dem var det årlige stafetløb, hvor byens gymnasieskoler konkurrerer i et 6 x 1,2 km langt stafetløb rundt om skolen. I år blev løbet grundet coronasituationen livetransmitteret, så alle elever og lærere kunne følge med på skærme i klasserne.

Nogen stor spænding om resultatet blev det dog ikke til, for fra begyndelsen satte AGS sig sikkert på førstepladsen. Seks deltagere, tre drenge og tre piger, fra henholdsvis AGS, Statsskolen og Det Blå Gymnasium skulle bringe depechen rundt på stierne, der omkranser Alssundgymnasiet, og samtlige seks AGS-løbere sørgede for at bringe stafetten først over målstregen, så der reelt aldrig herskede tvivl om resultatet.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. g’eren Daniel Fievé Eskesen var sidste mand på ruten og løb cirka 18 minutter efter løbets start over målstregen akkompagneret af et kæmpe jubelbrøl fra tilskuerrækkerne. Efter ham fulgte Statsskolen på andenpladsen og Det Blå Gymnasium som nummer tre.

Alle skolernes løbere blev efterfølgende hyldet af AGS-eleverne, der havde taget opstilling på gymnasiets store græsplæne. Her ønskede både idrætslærere og rektor tillykke og takkede for deltagelse og god sportslige optræden fra alle gymnasier.

Artiklen fortsætter under annoncen

AGS har siden 2017 været det eneste almene gymnasium i Sønderjylland, der kan tilbyde en studieretning med idræt, hvilket har tiltrukket mange sportsinteresserede elever.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...