AGS springer med i Learning City-netværket

7. oktober 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

På onsdag fra 8.00 til 13.20 vil to af gymnasiets klasser konkurrere om at finde den bedste digitale løsning på, hvordan man kan skabe direkte forbindelse mellem undervisningen på gymnasiet og lokalsamfundets erhvervs-, natur- og kulturliv.

Ikke blot som tidsmæssigt afgrænsede og enkeltstående projekter, men som en vedvarende og kontinuerlig viden- og ressourceudveksling, hvor alle parter naturligt kan drage fordel af hinandens arbejde, skriver Alssund Gymnasium i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I spidsen for den innovative dag står Jakob Damsbo fra Danfoss, der til daglig arbejder med innovation og digitalisering. En jury bestående af bl.a. rektor Per Møller, Jakob Damsbo og Malene Samsø Nielsen fra House of Citizenship kårer det bedste af elevernes forslag til en digital løsning på konkrete samarbejder mellem gymnasiet og lokalsamfundet.

Vinderne af konkurrencen skal præsentere deres ide i byrådet d. 9. november, hvor Udvalget for Kulturel og Regional Udvikling med Stephan Kleinschmidt som formand skal vurdere, om ideen kan videreudvikles og realiseres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rektor Per Møller fortæller om samarbejdet:

”Ligesom Sønderborg Kommune har vi også på AGS en lang tradition for at engagere os i lokalsamfundet som et afsæt for et globalt perspektiv, også når det handler om kulturelt, politisk og klimamæssigt engagement. Vi er meget glade for nu også at inddrage vores skole i Learning City, som ligger i naturlig forlængelse af vores visioner om at samarbejde tæt med byens andre”.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Augustenborg

Augustenborgs fremtidsmuligheder er større end de fleste forestiller sig

26. januar 2022 Kultur

Augustenborg er noget særligt og med hertugernes fortælling, så fortælles grænselandets historie, hvor Augustenborg er helt central og havde stor betydning for hele grænselandet. Byen var et magtcentrum og den kulturarv skal vi passe på. Sådan sagde borgmester Erik Lauritzen i sit oplæg til et borgermøde, der tirsdag aften fandt sted i Augustenborg Hallerne og […]

Læs mere...