AGS springer med i Learning City-netværket

7. oktober 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

På onsdag fra 8.00 til 13.20 vil to af gymnasiets klasser konkurrere om at finde den bedste digitale løsning på, hvordan man kan skabe direkte forbindelse mellem undervisningen på gymnasiet og lokalsamfundets erhvervs-, natur- og kulturliv.

Ikke blot som tidsmæssigt afgrænsede og enkeltstående projekter, men som en vedvarende og kontinuerlig viden- og ressourceudveksling, hvor alle parter naturligt kan drage fordel af hinandens arbejde, skriver Alssund Gymnasium i en pressemeddelelse.

I spidsen for den innovative dag står Jakob Damsbo fra Danfoss, der til daglig arbejder med innovation og digitalisering.

Artiklen fortsætter under annoncen

En jury bestående af bl.a. rektor Per Møller, Jakob Damsbo og Malene Samsø Nielsen fra House of Citizenship kårer det bedste af elevernes forslag til en digital løsning på konkrete samarbejder mellem gymnasiet og lokalsamfundet.

Vinderne af konkurrencen skal præsentere deres ide i byrådet d.

Artiklen fortsætter under annoncen

9. november, hvor Udvalget for Kulturel og Regional Udvikling med Stephan Kleinschmidt som formand skal vurdere, om ideen kan videreudvikles og realiseres.

Rektor Per Møller fortæller om samarbejdet:

”Ligesom Sønderborg Kommune har vi også på AGS en lang tradition for at engagere os i lokalsamfundet som et afsæt for et globalt perspektiv, også når det handler om kulturelt, politisk og klimamæssigt engagement.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er meget glade for nu også at inddrage vores skole i Learning City, som ligger i naturlig forlængelse af vores visioner om at samarbejde tæt med byens andre”.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...