Ahlmann-Skolen slog dørene op

20. maj 2022 Uddannelse
Cykelringrider. Foto: Ole Khæler
Cykelringrider. Foto: Ole Khæler

Torsdag eftermiddag var dørene på vid gab på Ahlamnn-skolen, så forældre og andre pårørende til skolens børn kunne komme indenfor os se sig omkring.

I skolens SFO var der sat en tidslinje med Tourens historie op og den blev suderet flittigt af dem, der deltog oi SFO’ens quizz, som handlede om Tourens største navne – og i skolegården var der også fokus på forskellige slags cykler, cykelringridning og vedligeholdese af cykler.

“Nu er vi endelig kommet gennem corona-årene og har igen mulighed for at lade forældre og bedsteforældre komme indenfor og se børnenes skole. Der er åbnet til klasserne, SFO’en og så er der masser af liv i skolegården”, sagde skoleder Michael Torp til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...