Alle 65 elever i 8. årgang og ni lærere på Nydam-Skolen er i skole igen

15. september 2020 COVID-19

Alle 65 elever i 8. årgang og 9 lærere på Nydam-Skolen er tilbage på skolen igen. De har ellers alle været hjemsendt, da to elever på årgangen tidligere har været testet positive for Corona.

Det glæder Stine Skyum, skoleleder på Nydam-Skolen.

“Vi fik svar på sidste test i fredags, og de var alle negative. Skolen startede torsdag for de elever og lærere, som havde fået negative svar.

Artiklen fortsætter under annoncen

I går havde eleverne blå mandag, så i dag er der normal skole igen”, fortæller hun i en pressemeddelelse.

To elever i 8. klasse på Nydam-Skolen har været testet positiv for Corona. Meldingen om den første elev kom onsdag den 2. september, og søndag den 6. september kom beskeden om, at yderligere en elev var testet positiv med Covid-19. De to elever går i samme klasse.

Efter samråd med kommunens Sundhedsberedskab og med den nationale coronahotline fik ingen fra 8. årgang lov til at komme i skole mandag den 7.  september. Det drejede sig om i alt 65 elever, og hertil kom ni lærere omkring årgangen, hvor der er idræt og valghold, som går på tværs af klasserne på årgangen.

“Det viste sig at være den helt rigtige beslutning at sende så mange hjem for at undgå yderligere smittespredning, for heldigvis ser det ikke ud til, at andre elever eller lærere er blevet smittet”, siger Stine Skyum.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk